Pytliactvo, krádeže

27.09.2005 Celý región

Pytliactvo\r\nPolicajti v Slovenskej Kajni okr. Vranov vyšetrujú od včera trestný čin pytliactva , ktorí nahlásili členovia Poľovníckeho združenia Hanka - Kvak...
Pytliactvo
Policajti v Slovenskej Kajni okr. Vranov vyšetrujú od včera trestný čin pytliactva , ktorí nahlásili členovia Poľovníckeho združenia Hanka - Kvakovce. V pondelok okolo 18.20 h neznámy pytliak bez povolenia zastrelil jeleňa II. vekovej triedy guľovou zbraňou. Jeleňovi prestrelil dvakrát krk a tým ho usmrtil. Pre uvedené poľovnícke združenie vznikla škoda vo výške 30 000, - Sk. -

Krádež vlámaním
Prešovskí policajti od včera vyšetrujú krádež vlámaním do novostavby rodinného domu v obci Bretejovce. Okr. Prešov. Policajti šetrením zistili, že zlodej vypáčil pivničné okno v zadnej časti domu, vnikol dnu a z domu odcudzil radiátory a vodovodné batérie čím 35-ročnému majiteľovi novostavby vznikla škoda vo výške 115 000, - Sk.

Nepozornosť sa nevypláca
Policajti v Starej Ľubovni vyšetrujú krádež osobných dokladov. Skutok sa stal v piatok 23.9.2005 popoludní počas konania jarmoku. Zlodej využil nepozornosť 53ročnej ženy z Jakuban a z igelitovej tašky , ktorú mala v ruke jej ukradol peňaženku s osobnými dokladmi, platobnými kartami a hotovosťou 3 900, - Sk.
Následne okolo 15.40 h. chcel z bankomatu pomocou jednej platobnej karty vykonať neoprávnený výber ale sa mu nepodaril, lebo poškodená na účte v tom čase nemala žiadnu finančnú hotovosť.
 

Vyberte región

mark